Home > Tickets

Tickets bestellen

 

De ticketverkoop voor Laus Polyphoniae 2021 | JOSQUIN ging van start op maandag 14 juni. Alle avondconcerten zijn uitverkocht, maar u kan zich voor sommige concerten nog voor de wachtlijst aanmelden via de concertpagina. De ticketverkoop voor seizoen 21|22 start op zaterdag 28 augustus om 9 uur online.

AMUZ blijft het grootste belang hechten aan de veiligheid en de gezondheid van publiek, artiesten en medewerkers. We volgen de overheidsrichtlijnen op de voet en laten niets aan het toeval over, zodat u met een gerust hart kan kijken en luisteren. Heeft u nog vragen, dan vindt u het antwoord wellicht hier.  

____________________

Account activeren

Sinds kort werkt AMUZ met een nieuw modern en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem. Als klant beschikt u over een account met persoonlijk klantenportaal waarin u info over uw tickets en cadeaukaarten/tegoeden kan raadplegen, uw gegevens kan aanpassen, tickets kan ruilen enz.

U kan uw account als volgt activeren:

  • Start hier en klik op ‘Wachtwoord vergeten’ (uw oude wachtwoord werkt niet in het nieuwe systeem). Geef uw e-mailadres in en klik op ‘Wachtwoord versturen’. Als uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u een mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als uw e-mailadres niet bekend is, gaat u terug naar de vorige pagina en klikt u op ‘Account maken’. U geeft uw gegevens in en klikt op ‘Registreer’.
  • U komt automatisch in uw klantenportaal of u kan ernaar navigeren door te klikken op uw naam rechtsboven in het scherm.
  • In uw klantenportaal ziet u 3 tabjes: Bestellingen – Cadeaukaarten – Uw gegevens.
    • Bij Bestellingen kan u uw tickets van aankomende en voorbije concerten raadplegen. Als u op een bestelling klikt, vindt u het transactienummer, kan u uw stoelen bekijken, tickets (opnieuw) downloaden of doorsturen en (later) tickets ruilen.
    • Bij Cadeaukaarten vindt u een overzicht van uw cadeaukaarten en tegoeden met bijbehorend nummer en pincode. Als u op een van de cadeaukaarten klikt, kan u deze ook downloaden. De vervaldatum wordt op de gedownloade kaart vermeld. Tegoeden blijven onbeperkt geldig.
    • Bij Uw gegevens kan u uw persoonlijke gegevens nakijken en aanpassen indien nodig.

 

 

Boek uw tickets en abonnementen online in enkele stappen

Ga naar onze homepage en klik in het hoofdmenu op Concerten.
Ga naar de concertpagina van uw keuze en klik op ‘Meer informatie’.
Onderaan de pagina klikt u op ‘Bestel tickets’ of ‘Bestel abonnement’.

Meer weten

 

Cadeaukaart: nu kopen, later genieten

De ontvanger kan de cadeaukaart inruilen voor tickets voor een of meerdere voorstellingen uit het AMUZ-programma tot het totaalbedrag is bereikt. De cadeaukaart kan online worden verkregen en besteed. Elke kaart blijft twee jaar geldig na aankoop.