Home > Tickets

Tickets bestellen

 

Tickets bestellen kan online of via tickets@amuz.be. Heeft u vragen over uw bestelling, dan kan u ons op dinsdag, donderdag en vrijdag bereiken via 03 202 46 69.

____________________

Boek uw tickets en abonnementen online in enkele stappen

Ga naar onze homepage en klik in het hoofdmenu op Concerten.
Ga naar de concertpagina van uw keuze en klik op ‘Meer informatie’.
Onderaan de pagina klikt u op ‘Bestel tickets’ of ‘Bestel abonnement’.

Meer weten

 

Abonnementen

Voor seizoen 21|22 stellen we enkele mooie abonnementen voor u samen. Groots, intiem, meesterlijk, meditatief … we willen u verrassen en verleiden met de mooiste muziek tegen een zachte prijs: u geniet 20 % korting. Elk abonnement is persoonsgebonden. Als u tickets ruilt die in een abonnement werden aangekocht, geniet u de abonnementskorting niet opnieuw. Voor de nieuwe tickets wordt de normale prijs aangerekend.

Onze selectie voor 21|22 vindt u hier

 

AMUZ-intro

Het jongerenabonnement AMUZ-intro laat jongeren tot 26 jaar proeven van de AMUZ-concerten. Een abonnement kost € 25 en biedt de mogelijkheid 5 concerten naar keuze bij te wonen. AMUZ-intro is strikt persoonlijk en enkel geldig voor één seizoen.

Bestel AMUZ-intro

 

 

Cadeaukaart: nu kopen, later genieten

De ontvanger kan de cadeaukaart inruilen voor tickets voor een of meerdere voorstellingen uit het AMUZ-programma tot het totaalbedrag is bereikt. De cadeaukaart kan online worden verkregen en besteed. Elke kaart blijft twee jaar geldig na aankoop.

 

Account activeren

Sinds kort werkt AMUZ met een nieuw modern en gebruiksvriendelijk ticketingsysteem. Als klant beschikt u over een account met persoonlijk klantenportaal waarin u info over uw tickets en cadeaukaarten/tegoeden kan raadplegen, uw gegevens kan aanpassen, tickets kan ruilen enz.

U kan uw account als volgt activeren:

  • Start hier en klik op ‘Wachtwoord vergeten’ (uw oude wachtwoord werkt niet in het nieuwe systeem). Geef uw e-mailadres in en klik op ‘Wachtwoord versturen’. Als uw e-mailadres bij ons bekend is, ontvangt u een mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken. Als uw e-mailadres niet bekend is, gaat u terug naar de vorige pagina en klikt u op ‘Account maken’. U geeft uw gegevens in en klikt op ‘Registreer’.
  • U komt automatisch in uw klantenportaal of u kan ernaar navigeren door te klikken op uw naam rechtsboven in het scherm.
  • In uw klantenportaal ziet u 3 tabjes: Bestellingen – Cadeaukaarten – Uw gegevens.
    • Bij Bestellingen kan u uw tickets van aankomende en voorbije concerten raadplegen. Als u op een bestelling klikt, vindt u het transactienummer, kan u uw stoelen bekijken, tickets (opnieuw) downloaden of doorsturen en (later) tickets ruilen.
    • Bij Cadeaukaarten vindt u een overzicht van uw cadeaukaarten en tegoeden met bijbehorend nummer en pincode. Als u op een van de cadeaukaarten klikt, kan u deze ook downloaden. De vervaldatum wordt op de gedownloade kaart vermeld. Tegoeden blijven onbeperkt geldig.
    • Bij Uw gegevens kan u uw persoonlijke gegevens nakijken en aanpassen indien nodig.