Home > Ticketinfo

Ticketinfo

 

Tickets bestellen

Online

De ticketverkoop verloopt online via de bestelknoppen op de concertpagina’s. Een handleiding bij het bestellen van uw tickets vindt u hier. U kan met creditcard (VISA of MasterCard), Bancontact, via de KBC- of Belfius-betaalknop betalen.

E-mail

U kan tickets reserveren via tickets@amuz.be. Uw mail wordt steeds binnen de 48 uur beantwoord.

Op afspraak

Onze ticketbalie is geopend één uur voor aanvang van een concert voor vragen aangaande dat concert. Wil u op een ander moment moment worden geholpen, dan vindt u hier informatie over onze bereikbaarheid. Misschien vindt u het antwoord op uw vraag alvast hier.

Bestelformulier

Bezorgen aan AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen. Wij wijzen u de best beschikbare plaatsen toe.

Bestelformulier Laus Polyphoniae 2024

Bestelformulier Seizoen 24|25

Tarieven

Bij elk concert worden standaard- en reductieprijzen vermeld, exclusief eventuele verzendkosten. In ons drukwerk vallen (druk)fouten niet volledig uit te sluiten. AMUZ spant zich in om eventuele fouten zo snel mogelijk recht te zetten. De vermeldingen op de website hebben steeds voorrang op drukwerk.

AMUZ werkt met genummerde zitplaatsen, tenzij anders vermeld. Genummerde zaalopstellingen hebben meestal twee prijscategorieën. Stoelen in de tweede categorie hebben een beperkte zichtbaarheid.
Binnen elke categorie geldt meestal een reductietarief voor -35/65+, lerarenkaart, Davidsfonds Cultuurkaart en groepen vanaf 10 personen. Kaarten die recht geven op reductie moeten worden getoond bij de ticketcontrole.

Wie jonger is dan 19 jaar, betaalt slechts € 5 per ticket. Cultuurliefhebbers met VT-statuut vinden meer informatie bij ‘voordeelformules’.

 

Terugname tickets

Tickets kunnen worden geruild tot 7 dagen voor het concert waarvoor ze werden gekocht. Dit kan enkel binnen het huidige concertseizoen. Hiervoor worden € 2 transactiekosten aangerekend per geruild ticket. Tickets worden niet terugbetaald, dit geldt ook voor niet-gebruikte tickets. Er wordt geen waardebon in ruil gegeven. Als u tickets ruilt die in een abonnement werden aangekocht, geniet u de abonnementskorting niet opnieuw. Voor de nieuwe tickets wordt de normale prijs aangerekend. U kan uw tickets online ruilen via uw klantenportaal. Of u kan contact opnemen via tickets@amuz.be.

 

Uitverkochte concerten

Wanneer een concert uitverkocht is, kan u zich online aanmelden voor de wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen, dan nemen wij contact met u op. De wachtlijst biedt geen garantie op het bijwonen van het concert.

 

Verloren tickets

Als u uw tickets verloren hebt, kan u hiervoor duplicaten ontvangen aan de ticketbalie van AMUZ vanaf één uur voor aanvang van het concert. De persoon die de tickets aankocht, moet zich voor ontvangst van de duplicaten kunnen identificeren.

Tickets, cadeaukaart of uw gegevens online raadplegen

Via de knop ‘login’ op de hoofdpagina van onze website of via deze link kan u inloggen in uw online account of een nieuw account aanmaken. Krijgt u bij het aanmaken de melding dat uw e-mailadres reeds bekend is in ons systeem, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’. U ontvangt een mail met instructies om een nieuw wachtwoord aan te maken.
Wanneer u ingelogd bent, komt u automatisch in uw klantenportaal of u kan ernaar navigeren door te klikken op uw naam rechtsboven in het scherm.

In uw klantenportaal ziet u 3 tabjes: Bestellingen – Cadeaukaarten – Uw gegevens. Heeft u in uw account nog geen bestellingen of cadeaukaarten, dan zijn deze tabjes nog niet zichtbaar.

  • Bij Bestellingen kan u uw tickets van aankomende en voorbije concerten raadplegen. Als u op een bestelling klikt, vindt u het bestelnummer, kan u uw stoelen bekijken, tickets (opnieuw) downloaden of doorsturen, en (later) tickets ruilen.
  • Bij Cadeaukaarten vindt u een overzicht van uw cadeaukaarten/tegoeden met bijbehorend nummer en pincode. Als u op een van de cadeaukaarten klikt, kan u deze ook downloaden. De vervaldatum wordt op de gedownloade kaart vermeld.
  • Bij Uw gegevens kan u uw persoonlijke gegevens nakijken en aanpassen indien nodig.

Abonnementen

Voordeelformules

Word Vriend van AMUZ