Home > Locatie > Business & events

De business formules van AMUZ

Wilt u uw klanten, partners, leveranciers of medewerkers verwonderen met een bijzonder concert in een uniek historisch monument? Of zelf na een drukke werkdag tot rust komen in een kunstzinnig kader? Ontdek dan de weldaad van live klassieke muziek in AMUZ. Dankzij onze all-in business formules kunnen u en uw gasten zorgeloos genieten en tegelijkertijd uw schouders onder onze ambities zetten.

Al meer dan vijftien jaar lang is AMUZ een verbluffend inspirerende muziekplek in Vlaanderen. Vele eeuwen muziekgeschiedenis worden in AMUZ op historisch authentieke wijze gepresenteerd én gesmaakt. Historisch artistiek en architecturaal materiaal wordt in een hedendaagse context geplaatst: een unieke belevenis die verrast, verwondert en verwent. Maar AMUZ is ook meer dan een plek voor klassieke muziek. Het is het kloppend hart waar bevlogen mensen – artiesten, bezoekers, partners en vrijwilligers – samenkomen, elkaar inspireren, kennis over ons muzikaal erfgoed en verwondering delen.

Meer concerten aanbieden en deze delen met een nog breder publiek, introductiekansen bieden aan beloftevolle jonge muzikanten, jonge mensen wegwijs maken in de wondere wereld van de authentieke uitvoeringspraktijk en meerwaardezoekers een unieke en grondige kennis blijven aanbieden, ons unieke kader zorgvuldig restaureren en openstellen: deze brandende ambitie kunnen we enkel realiseren dankzij een groei van fondsen, eigen inkomsten en uw steun.

Partnerships: Duurzaam en zorgzaam

Als duurzaamheid en zorgzaamheid twee waarden zijn waarin u uzelf en uw organisatie herkent, dan kunnen deze gemeenschappelijke waarden (sustainable development goals) in ons beider DNA en mogelijk ook onze gedeelde passie voor muziek een fijn vertrekpunt zijn voor een nauwere samenwerking. We bekijken graag onze gemeenschappelijke ambities en hoe we die duurzaam vorm kunnen geven in gezamenlijke projecten. Uw betrokkenheid zorgt er bovendien voor dat wij onze ambities kunnen verhogen, niet alleen voor ons publiek maar ook voor u. Want: the music sounds better with you.

Huur onze locatie voor uw evenement

Welkom in AMUZ, gelegen in de Antwerpse Kammenstraat met zijn trendy winkels en hippe eetgelegenheden. In deze hedendaagse, levendige stadsbuurt vindt u ons: een unieke concertzaal en foyer ondergebracht in de voormalige St.-Augustinuskerk. Dit 17de-eeuwse barokke kader biedt een bijzondere meerwaarde aan uw evenement: een prachtig historisch pand voorzien van alle comfort!

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een concert of andere culturele voorstelling, een opname, een bedrijfsevent of een plechtigheid zoals uw huwelijk, dan bent u bij AMUZ precies waar u moet zijn.  Wij stellen zowel onze excellente infrastructuur als onze deskundigheid en expertise ter beschikking om van uw event een onvergetelijke ervaring te maken. Alle informatie vindt u terug op www.inamuz.be.

Download hier onze brochure ‘Partnerships, business formules en zaalhuur’

Contact

AMUZ | Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen | contactpersonen voor bedrijven:

  • Julie Hendrickx, julie.hendrickx@amuz.be, +32 3 292 36 58
  • Evelyne Van Mieghem, evelyne.vanmieghem@amuz.be, +32 3 292 36 84

 

inAMUZ zaalhuur | www.inamuz.be | zaalhuur@amuz.be
contactpersoon: Evelyne Van Mieghem, +32 3 292 36 84