Home > Activiteiten > Najaarsconcerten 2020 > Klankenbad reeks 1 (Geannuleerd)

Klankenbad (Geannuleerd)

Muzikale dialogen in concert voor kinderen van 0 tot 3 jaar

Tijdens Klankenbad worden baby’s, peuters en (groot)ouders ondergedompeld in een gevarieerd muzikaal aanbod waar het beleven van de muziek centraal staat. Met betoverende thema’s, kleine muzikale dialogen en improvisaties worden de kinderen gestimuleerd om actief deel te nemen. Verwondering en pret, ontdekken en experimenteren zijn de kernwoorden in Klankenbad. Dit heeft een iets ander karakter dan de vorige reeksen omdat we het coronaproof organiseren. Er is muziek om te kijken, om te voelen en om te bewegen waarin niet zelden de allerkleinsten dirigeren.

De inspiratiebron van Klankenbad is The Music Learning Theory van de gereputeerde pedagoog Edwin E. Gordon, die stelt dat de muzikale taal op dezelfde manier wordt verworven als de moedertaal.

Docent
Sarah Verhulst

Data
Reeks 1: zaterdag 03.10.20, 17.10.20, 31.10.20, 14.11.20. De sessies van 31.10 en 14.11 worden geannuleerd. Ticketkopers worden persoonlijk gecontacteerd. 

Groepen
9.00: baby’s & peuters van 0 tot 18 maanden
10.00: peuters van 18 tot 24 maanden
11.00: peuters van 24 maanden tot ze naar de onthaalklas of 1ste kleuterklas gaan

Prijs
€ 40 voor een reeks van 4 sessies (voorlopig kan elk ingeschreven kind slechts door één volwassene vergezeld worden)

Aangepaste maatregelen
Alle sessies van reeks 1 zullen doorgaan in de concertzaal. Volwassenen houden voldoende afstand van elkaar en dragen voor de volledige duur van hun bezoek aan AMUZ een mondmasker. Elk ingeschreven kind kan slechts door één begeleider vergezeld worden. Er wordt een circulatieplan met eenrichtingsverkeer voorzien. Praktische informatie wordt per e-mail verstuurd enkele dagen voor de eerste sessie.

In samenwerking met
Musica, Impulscentrum voor Muziek

Praktisch
Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Uw inschrijving is definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Enkele dagen voor de eerste sessie ontvangt u een mail met praktische informatie.

Deze concerten interesseren u misschien ook:

Wolf (10+) (Geannuleerd)

15 november 2020 14:00