Home > Nieuws > AMUZ > George Sand & Frédéric Chopin op Museumnacht Antwerpen

Museumnacht 2022: Thomas Boodts & Antje De Boeck

spelen Frédéric Chopin & George Sand

Zin in een warme zomeravond vol cultuur onder een heldere sterrenhemel? Museumnacht Antwerpen is terug.

Op zaterdagavond 6 augustus openen Antwerpse musea én AMUZ hun deuren. Tussen 19 uur ’s avonds en 1 uur ’s nachts verrassen we met een uitgebreid programma waar voor iedereen wel iets bijzonders tussen zit. AMUZ trakteert u om 20 uur op een beklijvende voorstelling over Frédéric Chopin en George Sand. Pianist Thomas Boodts en actrice Antje De Boeck nemen u mee in een verhaal vol passie, woord en muziek! En dit alles met een Pleyel vleugelpiano uit 1846, gelijkaardig aan Chopins laatste instrument, in de betoverende barokzaal van AMUZ.

Voor deze voorstelling is geen reservatie nodig, maar wel een ticket van Museumnacht, verkrijgbaar via www.museumnacht.be.

Naar het concert

Museumnacht 2022: Thomas Boodts & Antje De Boeck

06 augustus 2022 20:00