Home > Praktisch > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Nuttige informatie aangaande uw concertbezoek

 

De geldende veiligheidsmaatregelen zijn verlengd tot 1 maart 2021. De ticketbalie van AMUZ blijft daarom ook tot 1 maart gesloten. Er zullen geen concerten met publiek doorgaan. We delen het besef dat de draagkracht van de zorg en ieders gezondheid absolute prioriteit blijft hebben. We hopen dat ook u gezond blijft en kijken ernaar uit om opnieuw met u te kunnen genieten van muziek in AMUZ!

 

____________________________________________

Wellicht hebt u in deze bijzondere tijd vragen bij uw concertbezoek. We doen ons best om u zo goed mogelijk te informeren. Mocht u hieronder het antwoord op uw vraag niet terugvinden, aarzel dan niet contact met ons op te nemen door te mailen naar tickets@amuz.be of te bellen naar 03 292 36 80 (ma tot vr van 9.00 tot 17.00 uur). De ticketbalie blijft voorlopig gesloten.

We streven ernaar om onderstaande informatie steeds aan te passen aan de meest recente, geldende veiligheidsmaatregelen. Voor aanvang van elk concert waarvoor u een ticket kocht, ontvangt u nog een mail met de meest recente praktische afspraken.

Veiligheid & hygiëne

Aankoop van tickets

Praktische organisatie