Home > Ticketinfo > Voordeelformules

Voordeelformules

A-kaart

De A-kaart is de spaar- en voordeelkaart van de stad Antwerpen. Met uw A-kaart kan u in AMUZ een punt sparen bij deelname aan een activiteit. Tien punten geven recht op een korting van € 2 op een AMUZ-concert. Tijdelijke acties worden aangekondigd via de nieuwsbrief van de A-kaart. De A-kaart is gratis. U kan de kaart op verschillende locaties in de stad verkrijgen.

Meer info

 

A-kaarthouders met een kansentarief (VT-statuut)

AMUZ is een open huis en wil iedereen de kans geven om te genieten van en te participeren in cultuur, ongeacht zijn culturele of maatschappelijke achtergrond. Daarom biedt AMUZ een bijzondere korting aan A-kaarthouders met een kansentarief. Deze korting is enkel geldig bij aankoop van tickets binnen de AMUZ-programmering.

Tickets voor AMUZ-concerten kosten € 4. Als u recht heeft op het kansentarief, kan u contact opnemen via tickets@amuz.be met vermelding van uw A-kaartnummer en uw geboortedatum. Wij zorgen er dan voor dat u ook online dit tarief kan selecteren.

Kinderen van personen met een kansentarief betalen € 16 voor een reeks van vier sessies Klankenbad.

Meer info

Ook zonder A-kaart kan u het VT-tarief genieten als u een ander document kan voorleggen waarin uw VT-statuut wordt vermeld.

 

Cultuur(shock)cheque

Middelbare scholieren vanaf 15 jaar die naar school gaan in het district Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne, Merksem, Hoboken kunnen voordelig naar voorstellingen in de Antwerpse cultuurhuizen dankzij de cultuurcheques voor scholieren. Voor maar € 5 koop je op het secretariaat van je school een boekje met drie cultuurcheques die je kan inruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen. De cheques zijn te koop in de deelnemende middelbare scholen van de districten Antwerpen, Berchem, Borgerhout, Deurne, Merksem, Hoboken. Informeer op het secretariaat of jouw school ook deelneemt.

Meer info