Home > Praktisch > Veelgestelde vragen > Veiligheid & hygiëne

Veiligheid & hygiëne

 

Moet ik een mondmasker dragen?

Ja, we verwachten u mét mondmasker. Gelieve uw mondmasker te dragen gedurende de volledige duur van uw concertbezoek. We rekenen hierbij op uw verantwoordelijkheidszin. Wie een mondmasker weigert te dragen, kan de toegang ontzegd worden.

Is er mogelijkheid om de handen te ontsmetten?

Wij voorzien handgel aan de ingang van het gebouw, waar u wordt verzocht uw handen te ontsmetten.

Kan ik gebruikmaken van de vestiaire?

Voorlopig kan de vestiaire niet worden gebruikt, omdat we een aangepast circulatieplan voorzien, gebaseerd op eenrichtingsverkeer. Gelieve uw jas, paraplu enzovoort dus mee te nemen in de concertzaal. Het is eveneens niet mogelijk om gebruik te maken van de lockers.

Kan ik gebruikmaken van de toiletten?

We vragen u om het gebruik van de toiletten zoveel mogelijk te beperken. Wil u toch van het toilet gebruikmaken, dan kan u dat doen vooraleer u de zaal betreedt (en niet vroeger dan het tijdslot voor het betreden van het gebouw zoals vermeld op uw ticket).

Kan ik iets drinken in de foyer voor of na het concert?

De foyer blijft voorlopig gesloten. Het is dus niet mogelijk om voorafgaand aan of na afloop van het concert iets te drinken.

Worden de concertzaal en stoelen ontsmet?

De concertzaal wordt voor en/of na elk concert gepoetst. Hetzelfde geldt voor het podium. De stoelen worden ontsmet, evenals de deuren en deurklinken. De andere publieke ruimten worden dagelijks gepoetst.

Is er toevoer van verse lucht?

AMUZ beschikt over een permanente ventilatie met 100% verse lucht in alle publieke ruimten.

Mag ik het concert bijwonen als ik verkouden ben?

Wij verzoeken u om niet naar het concert te komen als u zelf of iemand van uw gezin gezondheidsklachten (hoesten, verkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten) heeft. Als u uiterlijk twee uur voor aanvang van het concert een e-mail stuurt naar tickets@amuz.be om uw ticket(s) te annuleren, dan krijgt u een tegoedbon die u kan gebruiken om op een later tijdstip een ander concert bij te wonen. Als u aanwezig bent met ziektesymptomen en uw gezondheid naar inschatting van onze medewerkers een risico oplevert, dan behouden we ons het recht toe u de toegang tot de concertzaal te ontzeggen. U krijgt dan geen tegoedbon aangeboden.