Home > Praktisch > Geschenkbonnen

Op zoek naar een muzikaal geschenk?

Geef dan een concert of een kennismakingsabonnement cadeau.

 

Concertcheque

De ontvanger kan de concertcheque inruilen voor tickets voor een of meerdere voorstellingen uit het AMUZ-programma tot het totaalbedrag is bereikt. De concertcheque kan online worden besteld en besteed. Wegens COVID-19 is onze online ticketshop echter tijdelijk niet beschikbaar. Elke concertcheque blijft geldig tot een jaar na aankoop.

Wie een concertcheque van minstens € 50 aan de ticketbalie van AMUZ koopt, krijgt een in AMUZ opgenomen cd erbij (om mee cadeau te doen of voor uzelf). Deze concertcheque met cd is uitsluitend verkrijgbaar aan de ticketbalie op dinsdag en donderdag tussen 13 en 16 uur en voor aanvang van elk concert.

 

AMUZ-intro

Het kennismakingsabonnement AMUZ-intro laat jongeren t.e.m. 26 jaar proeven van de AMUZ-concerten. Een kaart kost € 25 en biedt de mogelijkheid 5 concerten naar keuze bij te wonen. AMUZ-intro is strikt persoonlijk en enkel geldig voor één seizoen. AMUZ-intro is te koop aan de ticketbalie op dinsdag en donderdag tussen 13 en 16 uur en voor aanvang van elk concert.