Home > Activiteiten > UnderStories (IYAP)

UnderStories

Sonaten voor 2 cello’s

Het ensemble UnderStories ontstond uit de zin van cellisten Clara Pouvreau en Bartolomeo Dandolo Marchesi om het 18de-eeuwse repertoire van de cello als opkomend solistische instrument te verkennen. Ze leerden elkaar kennnen aan de Hochschule für Musik in Frankfurt en omringden zich met muzikanten die studeerde aan andere prestigieuze conservatoria zoals het Mozarteum in Salzburg, het conservatorium van Den Haag en de Schola Cantorum in Bazel. UnderStories was eerder te horen op het Oude Muziek Festival Utrecht, het MA festival en het festival in Ambronay. In 2019 wonnen ze de publieksprijs van het oudemuziekconcours Val de Loire in Frankrijk.

International Young Artist’s Presentation
De International Young Artist’s Presentation (IYAP) geeft jonge vocale en instrumentale ensembles een duwtje in de rug op de internationale muziekscene. De geselecteerde ensembles worden begeleid en gecoacht door Peter Van Heyghen en Raquel Andueza en stellen zich deze zomer aan u voor met een concert in AMUZ.

Programma

muziek van B. Marcello, J.-B. Barrière & G. Basevi Cervetto

 

Uitvoerders

Clara Pouvreau, cello | Bartolomeo Dandolo Marchesi, cello | Margherita Burratini, harp | Silvia De Rosso, violone | Gabriele Levi, klavecimbel & orgel

Praktisch

Dinsdag 24 augustus 2021
15.00, AMUZ
Duur: 30 minuten

Prijs

€ 10