Home > Activiteiten > GEANNULEERD Amandine Beyer & Les Cornets Noirs

Geannuleerd

 

Amandine Beyer & Les Cornets Noirs

Polychoral splendour

De muziekgeschiedenis van Venetië kent alleen maar hoogtepunten. Omstreeks 1600 was de lagunestad een centrum voor grandioze, meerstemmige vocale en instrumentale muziek. Componisten schreven er monumentale, glansrijke composities, niet alleen voor de doge en de San Marcobasiliek, maar ook voor de verschillende kerken en diverse feesten. Les Cornets Noirs spelen instrumentale werken die het contrapunt van de renaissance verbinden met barokke concerterende principes. Het ensemble met artist in residence Amandine Beyer bestaat uit violen, viola da gamba’s, trombones en cornetten – die hun naam gaven aan de groep.

Programma
Muziek van G. Gabrieli, D. Castello, F. Usper, L. da Viadana en B. Rè

Uitvoerders
Frithjof Smith, Adrien Mabire, cornetto | Simen van Mechelen, Detlef Reimers, Joost Swinkels, trombone | Amandine Beyer, Cosimo Stawiarski, viool | Patrick Sepec, Leonardo Bortolotto, viola da gamba | Matthias Müller, violone | Markus Märkl, Johannes Strobl, orgel

Wanneer
Donderdag 02.12.2021
20.00 AMUZ

Jammer genoeg kan het concert niet doorgaan. Vanwege de nieuwe, strengere reisrestricties zijn een aantal musici, onder wie Amandine Beyer zelf, niet in de mogelijkheid om naar België te reizen. Alle ticketkopers zullen een e-mail ontvangen om aan te geven of ze een terugbetaling of tegoedbon wensen of het bedrag van de tickets willen doneren.

Tickets
Cat. 1: €24 / €20
Cat. 2: €20 / €16